Jongerenwoning in de Kersenboogerd
Dorpel 7, Hoorn
Huurprijs: € 408,89 per maand
Overgebleven tijd om te reageren
2 dagen
Aantal reacties
185
Uw positie
Onbekend
Type
Jongerenwoning
Slaapkamers
0
Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
38 m2
housePhoto
housePhoto
housePhoto
housePhoto

Voorwaarden en/of vereisten

Eisen aan de leeftijd
Voor deze woning geldt een minimale, of maximale leeftijd
Maximaal 22 jaar (Verplicht)
Woningkenmerken
Berging extern
Open keuken
Verwarming & energie
Elektrisch koken
CV combiketel
Dubbel glas
Extra’s
Intercom

Beschrijving

Het winkelcentrum Kersenboogerd is op fiets- en loopafstand. In de buurt zijn scholen, supermarkten en sportscholen. Binnen 15 minuten bent u in de binnenstad van Hoorn. Er is een goede aansluiting met het openbaar vervoer. Het treinstation Hoorn-Kersenboogerd is dichtbij. Met de auto bent u binnen tien minuten op de snelweg.

Het complex De Dorpel maakt onderdeel uit van het programmaplan: “kansen voor de Kersenboogerd”. Voor het complex wordt naar verwachting medio volgend jaar een onderzoek uitgevoerd naar de toekomstige exploitatie van het complex, één van de opties daarbij is sloop/nieuwbouw.

Plattegrond en overige documenten
PDF document
PDF document
PDF document
Advertentie
Advertentienummer: 2023012301
Methode Toewijzen: Zoekrecht
Verwachte verhuurdatum: 01 maart 2023
Reageren t/m: 30 januari 2023
Corporatie:
Details
Betreft: Jongerenwoning in de Kersenboogerd
Type woning: Jongerenwoning
Energielabel: Energieklasse D
Kosten
Huurprijs (netto): € 398,59
Servicekosten: € 10,30
Huurprijs (bruto): € 408,89
Indeling
Woonkamer: 34.00 m2
Doucheruimte: 4.00 m2

Totale oppervlakte: 38.00 m2


In deze woning kan alleen elektrisch gekookt worden, niet op gas. Wij laten de nieuwe huurder bij de oplevering weten welk type aansluiting het kooktoestel moet hebben.


De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

jongerenwoning 18 tm 22
- Bent u op de laatste dag van de advertentie ouder dan 22 jaar? Dan kunt u niet op deze woning reageren.  - De huur van deze woning is lager dan € 763,47 (prijspeil 2022). Dat betekent dat u huurtoeslag kunt aanvragen als u hier recht op heeft.  - Voor deze woning sluiten wij een contract af voor maximaal 5 jaar. Binnen deze 5 jaar moet u zelf een andere woning vinden.   - U blijft ingeschreven in Woonmatch als u deze woning huurt. U houdt uw opgebouwde inschrijfduur. 

 

 


In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt een maximum belastbaar inkomen van € 45.014,00 (prijspeil 2022). Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2021 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2023. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 
 
REAGEREN
U moet eerst inloggen om te kunnen reageren. Heeft u nog geen account?
Schrijf u dan snel in.