Matjador 73, Wervershoof
(Advertentie: 2019100904)

Vereisten

Huishouden:
minimaal 2 persoon (verplicht)
 
Betreft:
4-kamer woning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
2014
Energielabel:
A
Aantal kamers:
4
Verwachte verhuurdatum:
21 oktober 2019
Verhuurvestiging:
Woningstichting Het Grootslag
Huurprijs (netto):
€ 649,66
Huurprijs (bruto):
€ 654,66
Servicekosten:
€ 5,00
Bijzonderheden:
Berging (extern)
CV-combiketel
Dubbel glas
Tuin
Beschrijving:

Nieuwbouwwoning uit 2014 met op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer.

Matjador ligt op loopafstand van sportcomplex De Westrand. Het winkelcentrum van Wervershoof is op fietsafstand.  

De eerste kandidaten worden via de mail uitgenodigd voor de groepsbezichtging op donderdagmorgen 17 oktober. 

 
Aanvullende Informatie:

Als u een woning wilt accepteren kan dat vanaf eind maart alleen nog digitaal. Het is nodig dat wij dan beschikken over uw gegevens zoals een inkomensverklaring, Gemeentelijk uittreksel Basis Registratie Personen met woonhistorie, verhuurdersverklaring en overige vereiste documenten.

Zorgt u ervoor dat deze gegevens bij uw inschrijving staan, voordat u de woning digitaal accepteert. 

 

De gasaansluiting voor koken wordt verwijderd. Hiervoor komt een aansluiting voor inductiekoken.

 

 

Heeft u met uw inkomen recht op huurtoeslag? En gaat u verhuizen? Dan mogen woningcorporaties u alleen woningen tot een bepaalde huurprijs aanbieden. Dat heet "passend toewijzen". De overheid wil hiermee voorkomen dat huishoudens met een laag inkomen in te dure woningen gaan wonen. Meer informatie vindt u bij veelgestelde vragen op de site van woonmatchwestfriesland.nl.  

 

Overheidsbeleid - EU norm Voor onze woningen geldt een maximum belastbaar gezinsinkomen van € 38.035,00 (2019). Let op! U heeft een inkomensverklaring of een definitieve aanslag van u en uw eventuele partner nodig. Zonder deze documenten wijzen wij u geen huurwoning toe. Vraag de inkomensverklaring nu aan bij de belastingdienst via telefoonnummer 0800 0543. Houd uw burgerservicenummer(s) BSN bij de hand.

U kunt de inkomensverklaring ook aanvragen via 'mijn belastingdienst' u heeft hiervoor uw DigiD nodig.  Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet u beschikken over een verklaring van uw bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen. Zorg ook voor een uittreksel uit de basis administratie van uw gemeente.  Hierop moet uw woonverleden van de laatste 5 jaar staan en uw burgelijke staat.  U kunt deze zaken alvast digitaal opslaan bij uw inschrijving.  De manager K&W beslist of wij de woning definitief aanbieden als er sprake is van financiële problemen.

 

De foto's zijn van een voorbeeldwoning en kunnen afwijken. Het kan dus een andere woning zijn dan die op de foto te zien is.