Timpaan 47, Hoorn
(Advertentie: 2021091404)

Plattegronden

PDF document
PDF document

Vereisten

Leeftijd:
maximaal 22 jaar (verplicht)
 
Betreft:
1 kamer studio
Type:
Beneden- of bovenwoning
Bouwjaar:
2003
Energielabel:
A
Aantal kamers:
1
Verwachte verhuurdatum:
02 november 2021
Verhuurvestiging:
Intermaris

Huurprijs (netto):
€ 429,55
Huurprijs (bruto):
€ 444,31
Huurprijs (subsidiabel):
€ 442,46
Servicekosten:
€ 14,76

Indeling:
Woonkamer
36.00 m2
Oppervlakte berging
3.50 m2
Badkamer
4.00 m2

Totale oppervlakte
44 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Berging extern

Aanvullende Informatie:

In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt een maximum belastbaar gezinsinkomen van € 40.024,00. Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 

De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.

 

De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.

 

jongerenwoning

U kunt alleen op een jongerenwoning reageren als u op de sluitingsdag van de reactietermijn niet ouder dan 22 jaar bent. Voor deze woning geldt dat een tijdelijk contract wordt afgesloten, met een maximale looptijd van 5 jaar. Binnen deze 5 jaar dient u zelf een andere woning gevonden te hebben. U verliest bij deze woning niet uw inschrijving bij Woonmatch. Meer informatie kunt u vinden op onze website via de volgende link.

 

 

 

 

De indicatie woonlasten is gebaseerd op gegevens uit uw inschrijving. Als een bedrag aan huurtoeslag wordt vermeld dan betreft dit een indicatie op basis van het door u opgegeven inkomen. Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.