Jochems 5, Wervershoof
(Advertentie: 2022092302)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document

Vereisten

Huishouden:
minimaal 2 persoon
 
Betreft:
tussenwoning/eindwoning
Type:
Eengezinswoning
Bouwjaar:
1981
Energielabel:
B
Aantal kamers:
4
Verwachte verhuurdatum:
03 november 2022
Verhuurvestiging:
Woningstichting Het Grootslag

Huurprijs (netto):
€ 633,00
Huurprijs (bruto):
€ 638,00
Servicekosten:
€ 5,00

Indeling:
Woonkamer
23.00 m2
Slaapkamer 1
11.00 m2
Slaapkamer 2
9.40 m2
Keuken
8.00 m2
Hobbykamer
5.30 m2
Schuur
5.80 m2
Doucheruimte
3.40 m2

Totale oppervlakte
66 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Tuin

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Beschrijving:
Eengezinswoning met 3 slaapkamers.  De woning heeft een voor - en achtertuin en is gelegen in een kindvriendelijke wijk met speeltuin voor de deur.

Aanvullende Informatie:

Overheidsbeleid-inkomen Alleenwonend - je jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.765,- Meerpersoonshuishouden - jullie (gezamenlijke) jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 45.014,-

Inkomensverklaring Let op! Je hebt een inkomensverklaring van jezelf en eventuele partner nodig. Zonder deze documenten wijzen wij geen huurwoning toe. Je kunt de inkomensverklaring aanvragen via 'mijn belastingdienst' je hebt hiervoor een DigiD nodig. Geen DigiD? Vraag dan de inkomensverklaring via de belastingtelefoon 0800 0543. Houd je burgerservicenummer(s) BSN bij de hand.

Bewindvoering? Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet je beschikken over een verklaring van je bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen.

Woonhistorie Zorg ook voor een uittreksel uit de basis administratie van uw gemeente. Hierop moet het woonverleden van jezelf en eventuele gezinssamenstelling staan van de laatste 5 jaar staan en de burgerlijke staat. Je kunt deze zaken nu al digitaal opslaan bij je inschrijving.  

 

Als je een woning wilt accepteren kan dat alleen digitaal. Het is nodig dat wij dan beschikken over je gegevens zoals een inkomensverklaring, Gemeentelijk uittreksel Basis Registratie Personen met woonhistorie, verhuurdersverklaring en overige vereiste documenten.

Zorg ervoor dat deze gegevens bij je inschrijving staan, voordat je de woning digitaal accepteert. 

 

De gasaansluiting voor koken wordt verwijderd. Hiervoor komt een Perilex aansluiting voor inductiekoken.

 

 

Voor deze woning bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Meer informatie vind je op www.toeslagen.nl. Je kunt hier ook een proefberekening maken voor de hoogte van de eventuele huurtoeslag.

 

De foto's zijn van een voorbeeldwoning en kunnen afwijken. Het kan dus een andere woning zijn dan die op de foto te zien is.