Klamptweid 40, Andijk
(Advertentie: 2022062206)

Plattegronden

PDF document
PDF document
PDF document

Vereisten

Leeftijd:
minimaal 55 jaar (verplicht)
 
Betreft:
3-kamerwoning begane grond
Type:
Benedenwoning
Bouwjaar:
1997
Energielabel:
B
Aantal kamers:
3
Verwachte verhuurdatum:
26 augustus 2022
Verhuurvestiging:
Woningstichting Het Grootslag

Huurprijs (netto):
€ 524,50
Huurprijs (bruto):
€ 562,00
Servicekosten:
€ 37,50

Indeling:
Woonkamer
26.50 m2
Slaapkamer 1
13.50 m2
Slaapkamer 2
6.00 m2
Keuken
8.00 m2
Berging
6.00 m2
Badkamer
6.00 m2

Totale oppervlakte
66 m2

Bijzonderheden:

Woningkenmerken

  • Berging extern
  • Gelijkvloers
  • Open keuken

Verwarming & energie

  • CV combiketel
  • Dubbel glas

Beschrijving:

Benedenwoning met 2 slaapkamers gelegen nabij het winkelcentrum.

De woning heeft een zijtuin en voortuin.


Aanvullende Informatie:

Overheidsbeleid-inkomen Alleenwonend - je jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 40.765,- Meerpersoonshuishouden - jullie (gezamenlijke) jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 45.014,-

Inkomensverklaring Let op! Je hebt een inkomensverklaring van jezelf en eventuele partner nodig. Zonder deze documenten wijzen wij geen huurwoning toe. Je kunt de inkomensverklaring aanvragen via 'mijn belastingdienst' je hebt hiervoor een DigiD nodig. Geen DigiD? Vraag dan de inkomensverklaring via de belastingtelefoon 0800 0543. Houd je burgerservicenummer(s) BSN bij de hand.

Bewindvoering? Als er sprake is van WSNP/bewindvoering en/of schulden, dan moet je beschikken over een verklaring van je bewindvoerder dat deze toestemming geeft om te verhuizen.

Woonhistorie Zorg ook voor een uittreksel uit de basis administratie van uw gemeente. Hierop moet het woonverleden van jezelf en eventuele gezinssamenstelling staan van de laatste 5 jaar staan en de burgerlijke staat. Je kunt deze zaken nu al digitaal opslaan bij je inschrijving.  

 

Als je een woning wilt accepteren kan dat alleen digitaal. Het is nodig dat wij dan beschikken over je gegevens zoals een inkomensverklaring, Gemeentelijk uittreksel Basis Registratie Personen met woonhistorie, verhuurdersverklaring en overige vereiste documenten.

Zorg ervoor dat deze gegevens bij je inschrijving staan, voordat je de woning digitaal accepteert. 

 

De gasaansluiting voor koken wordt verwijderd. Hiervoor komt een Perilex aansluiting voor inductiekoken.

 

 

Heb je met je inkomen recht op huurtoeslag? En wil je verhuizen verhuizen? Dan mogen woningcorporaties alleen woningen tot een bepaalde huurprijs aanbieden. Dat heet "passend toewijzen". De overheid wil hiermee voorkomen dat huishoudens met een laag inkomen in een te dure woning gaan wonen. Meer informatie vind je bij veelgestelde vragen op de site van woonmatchwestfriesland.nl.