3-kamer maisonnette woning
Vijzelmolen 2, Hoorn
Huurprijs: € 634,44 per maand
Overgebleven tijd om te reageren
1 dag
Aantal reacties
732
Uw positie
Onbekend
Type
Maisonnette
Slaapkamers
2
Bouwjaar
1982
Woonoppervlakte
71 m2
housePhoto
housePhoto
Woningkenmerken
Balkon
Berging intern
Verwarming & energie
Zonnepanelen
Extra’s
Vaste trap naar zolder

Beschrijving

3-kamer maisonette woning gelegen op de eerste verdieping. Toilet en badkamer uit 2014. 4 stuks zonnepanelen. 

Let op: over deze wijk worden af en toe overlastmeldingen gemeld, houd er dus rekening mee dat dit een levendige wijk is. Wij werken hard om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Wij zoeken een huurder die goed past bij de woning en deze wijk. Voor het toewijzen van de woning gaan we daarom eerst met u in gesprek. We bespreken dan onder andere uw financiële situatie en uw woongeschiedenis. Ook bespreken wij uw woonwensen en verwachtingen. Daarna beoordelen wij of we de woning aan u toewijzen. Bent u één van de eerste kandidaten? Dan bellen wij u om een afspraak voor het gesprek met u te maken.

De maximale huurprijs voor deze woning is €838,35. Deze informatie is alleen relevant voor onze Stadsvernieuwingsurgenten. 

De Grote Waal is een kindvriendelijke en rustige woonwijk. De wijk ligt aan de dijk van het Markermeer. Hier komt in 2023 een stadsstrand. Het overdekte winkelcentrum ‘Grote Beer’ en de binnenstad van Hoorn zijn op loopafstand. In het Dwaalpark kunt u wandelen. Daarnaast is er een goede aansluiting met het openbaar vervoer en de snelweg. Ook zijn het ziekenhuis en bus-en treinstation vlakbij.

Plattegrond en overige documenten
PDF document
PDF document
PDF document
PDF document
Advertentie
Advertentienummer: 2022112407
Methode Toewijzen: Zoekrecht
Verwachte verhuurdatum: 16 december 2022
Reageren t/m: 30 november 2022
Corporatie:
Details
Betreft: 3-kamer maisonnette woning
Type woning: Maisonnette
Energielabel: Energieklasse C
Kosten
Huurprijs (netto): € 633,24
Servicekosten: € 1,20
Huurprijs (bruto): € 634,44
Indeling
Woonkamer: 23.00 m2
Slaapkamer 1: 11.00 m2
Slaapkamer 2: 15.00 m2
Keuken: 5.00 m2
Oppervlakte berging: 7.00 m2
Doucheruimte: 4.00 m2
Zolder: 6.00 m2

Totale oppervlakte: 71.00 m2


In deze woning kan alleen elektrisch gekookt worden, niet op gas. Wij laten de nieuwe huurder bij de oplevering weten welk type aansluiting het kooktoestel moet hebben.


De verhuurdatum van deze woning is onder voorbehoud. Zodra de definitieve verhuur datum bekend is, nemen wij contact met u op.


De geplaatste foto is van een voorbeeldwoning en kan afwijken.


In deze video laten wij stap voor stap zien hoe de toewijzing verloopt en wat u van onze woningen mag verwachten. Voor deze woning geldt een maximum belasbaar inkomen van € 45.014,00 (prijspeil 2022). Voor meer informatie over dit overheidsbeleid verwijzen wij u naar onze website www.woonmatchwestfriesland.nl op de pagina “informatie”. Let op! Zonder een inkomensverklaring van de belastingdienst over het jaar 2020 of 2021 wijzen wij geen huurwoning toe. U kunt een inkomensverklaring nu al downloaden via www.belastingdienst.nl en blijft geldig tot en met 31 december 2022. Intermaris wijst haar woningen toe op basis van Europese regelgeving en passendheidsnorm.  

 
 
REAGEREN
U moet eerst inloggen om te kunnen reageren. Heeft u nog geen account?
Schrijf u dan snel in.